Teamet som skapade kassasystemNu ska jag göra något jag inte gjort förut, mig veterligen. Jag tror att de allra flesta av er fått information om att jag arbetat med kassasystem förr. Närmare bestämt så har jag utvecklat kassasystem. Detta är nu många år sedan. Jag var verksam hos en mjukvaruutvecklare för ca 10 år sedan. Branschen har säkerligen förändrats i många led sedan dess. Jag har liksom inte sett mig om i backspegeln någon gång. Jag har absolut noll koll på kassasystem, är vad jag försöker säga.

 

Däremot har jag ett jävla öga för nostalgi. Jag älskar att titta tillbaka på det som varit. Jag anar att det har att göra med att jag räds det som ännu inte kommit. Det är det som gör att en stor del av min hjärna ägnas åt att tänka på de kassasystem jag utvecklat. På de arbeten jag en gång i tiden hade.

 

Det jag saknar i minne om själva kassasystemet har jag igen i minne av mitt team. Idag ska jag tillåta mig att berätta om det sköna gäng som jag utvecklade kassasystem tillsammans med. Det kommer inte bli så detaljerat men ändå ett slags hommage.

 

Iris

 

Iris var någon slags alltiallo på företaget. Hon utvecklade inte kassasystem men hon möjliggjorde för oss andra att göra det. Hon var sekreterare men hon var samtidigt en slags kugge i maskineriet. Allt hon gjorde var för att underlätta vardagen för alla i hennes närhet, och som hon gjorde det. Det var helt otroligt var duktig hon var på det. Faktum är att jag inte tror att kassasystemet hade varit möjligt utan hennes assistans.

 

Ari

 

Ari var den som hade startat företaget med en ambition att utveckla världens bästa kassasystem. När jag lämnade hade företaget funnits i 8 år och han hade kommit en bra bit på väg. Det var restauranger över hela världen som vände sig till oss för vårt kassasystem. Det var faktiskt riktigt fascinerande att vi lyckades locka så mycket företag till oss. Det hade vi också säljteamet att tacka för, med Johan i spetsen.

 

Johan

 

Utan Johan skulle ingen människa ha hört om vårt kassasystem. Han var den som såg till att pusha ut kassasystemet i världen. En oerhört central roll för oss och för att det hela gick så bra.

 

Det finns fler människor att berätta om och detta ber jag att få återkomma med nästa vecka!