Mina armbågskontakterDet är otroligt vad min roll på företaget utvecklas hela tiden. Nu senast slår den verkligen alla rekord. Jag är en sådan person som tackar ja till alla uppgifter som ges mig. När man är verksam på ett bolag där bara 16 personer jobbar behövs någon sådan. Denne någon är jag. Nu har jag fått uppgiften att beställa armbågskontakter. Slå den ni.

 

Ja, armbågskontakter alltså. Vad är det egentligen? Så tänkte jag när uppdraget placerades i mitt knä. Vad sjutton är armbågskontakter? Jag fick helt enkelt googla och insåg att det var såna där dörröppnare. Detta är vad jag tidigare har kallat det. Tydligen är alltså armbågskontakter sånt som man kommer in på apotek med. Så tänkte jag när jag läste om detta.

 

Så, jag skulle alltså fixa armbågskontakter till våra lokaler. Det var dags för att alla människor, alla kunder, skulle kunna komma in i affären på samma villkor. En kanonidé. En sämre idé var att ge mig uppgiften att skaffa armbågskontakter. Hur sjutton skulle jag kunna göra det? Jag som inte ens visste vad det var för något innan jag googlade. Jag fick skjuta från höften och jag gjorde det genom att ta till Google igen. Det fanns tydligen företag som arbetade specifikt med armbågskontakter. Detta kan man förstås tänka sig, när man tillåter sig att tänka efter. Problemet är väl att gemene man inte riktigt tänker på sådant. Gemene man som jag alltså.

 

Jag kontaktade det företag som jag tyckte verkade mest pålitligt. Jag gjorde som jag brukade göra alldeles oavsett vad jag skulle undersöka eller köpa. Företaget hade en pålitlig hemsida och de verkade veta vad de snackade om. Jag skickade efter en förfrågan via kontaktformuläret. Redan samma eftermiddag fick jag svar från företaget med armbågskontakterna. Det gick oerhört fort och det var en väldigt bra beskrivning. Vi bestämde att vi skulle ses och en representant besökte våra lokaler redan dagen efter. En mycket trevlig kille som berättade allt om armbågskontakter som jag behövde veta. Vi gick in i varje vrå i byggnaden för att undersöka vilka behov som fanns. Det skulle komma att handla om 8 armbågskontakter totalt, i slutändan. Jag bestämde mig där och då för att detta företag skulle få bli de som hjälpte oss med detta.

 

Hur känns det såhär i efterhand nu då? Jo, det känns faktiskt väldigt bra. Jag känner mig nöjd med våra armbågskontakter. Jag känner mig nöjd med mitt arbete med dem. Nöjdhet är min generella känsla, helt enkelt!