LW Måleri i StockholmVi brukar gilla att stoltsera med att vi utför alla typer av uppdrag. Det är nämligen inte alla firmor som kan erbjuda en så heltäckande service. Hos oss, på LW Måleri Stockholm, är du välkommen oavsett om du är privatperson eller om du representerar ett företag eller en förening. Vi målar i stort sett vad du vill, och vi gör det bra. I det här inlägget vill vi ge en kortare sammanfattning av några olika måleritjänster som du kan ta del av hos oss.

Invändig målning
En av våra allra vanligaste tjänster. Intresset för att få lite ny färg på väggarna hemma hos folk eller på kontoret verkar aldrig avta. Vilket naturligtvis gläder oss! Vi utför invändiga måleriarbeten i Stockholm på såväl tak, väggar och golv som dörrar, fönster och lister. I denna tjänst ingår också spackling, ytbehandling och slipning.

Utvändig målning
Denna tjänst är särskilt populär under vår- och sommarmånaderna. Om du någon gång har ägt en trävilla så känner du säkerligen igen känslan av att vilja fräscha upp färgen på fasad eller veranda.

Fasadtvätt
Inte nog med att vi kan få fasader att se nya ut med hjälp av lite färg. Vi utför också omfattande och utvändiga tvättarbeten av fasader. Detta är ett effektivt sätt att hålla borta mögel och annan ohyra från väggarna.

Nyproduktion
Vi älskar nyproduktioner! Och vi vet att det är särskilt viktigt att måleriarbetet utförs av ett riktigt proffs första gången som objektet ska målas. Sådana proffs hittar du hos oss på LW Måleri i Stockholm!

Fönstermålning
Alla våra målare har god kunskap om hur man, på bästa sätt, renoverar och målar fönster. Fönster i Sverige lever ett hårt liv i regn och rusk, och det är därför oerhört viktigt att de ses över med jämna mellanrum.

Hoppas att ni nu har lite mer kött på benen om vad vi sysslar med på vårt måleri!