Lite mer om målare i StockholmTugget fortsätter. Med tugget menar jag förstås surret, snacket här i bloggen. Jag gillar vad jag ser. Jag gillar det till och med skarpt. Väldigt skarpt. Jag inser också att jag bara svamlar så jag ska be att få komma till sak:

 

Okej, senaste tidens topic: Målare i Stockholm. Inte vilken målare i Stockholm som helst utan jag – Jag i självaste höga person. Ni undrar fortfarande vad jag surrar om och det ska jag berätta för er som inte hängt med. Det har skett ett paradigmskifte i bloggen senaste tiden. Jag tror att det rör sig om ett ganska temporärt sådant men ändå. Jag har valt att grotta ner mig i tiden som varit, för en gångs skull. Det hör helt klart till ovanligheterna men eftersom jag är en oberäknelig jävel kan jag aldrig garantera konsekvens.

 

Så, jag arbetade som målare i Stockholm en gång i världen. Nu har ni därför skickat en miljard frågor om min tid som målare i Stockholm. Jag har bestämt mig för att (försöka) svara på alla och vi kör på som vanligt:

 

Var det tråkigt att jobba som målare i Stockholm?

 

Alla jobb är väl i någon mån tråkiga. Det är ett konstigt system vi har byggt upp där man måste gå till jobbet varje dag. Jag köper det inte. Jag tycker att det är helt bisarrt. Både att det ser ut så och att vi ständigt accepterar det. Med det sagt: Nej, målare i Stockholm var ett roligt jobb. Det roligaste av de ”vanligare” jobb jag haft. Helt klart.

 

Frågan var lite roligt ställd och det var därför den togs med. Jag gillar roligt, som ni vet.

 

När börjar man på morgonen när man jobbar som målare i Stockholm?

 

Olika, antar jag? Jag menar, jag själv började klockan 9 och det var för att jag specifikt bad om det. Det beror väl lite på vilken firma man jobbar på och hur deras rutiner ser ut. Det beror väl också till stor del på kunden. Finns behovet av att man kör igång svintidigt på morgonen – ja, då får man väl pallra sig dit. En av skyldigheterna som målare i Stockholm om ni frågar mig. Nu var det visserligen 7 år sedan jag var verksam, men ändå.

 

Fler frågor? Ös på bara!