Julklappstips i årSkam den som ger sig. Det är möjligen ett uttryck som används för någon som misslyckats och det har jag ju inte direkt. Under de senaste dagarna har jag publicerat randomiserade julklappstips och vilken satans succé det har blivit. Jag måste säga att jag kanske har hittat mitt kall här. Kanske är det julklappstips jag ska hålla på med, året runt. Håller det? Jag vet inte.

 

Idag kör vi på i samma hjulspår. Julklappstips från topp till tå och jag kommer bara att hoppa på, precis som vanligt. Är ni beredda? Då kör vi:

 

Dagens julklappstips 1 – Flerpack laddare till iPhone

 

Är ni också trötta på att behöva släpa med laddaren i tid och otid? Trötta att behöva ta med den till kontoret för att sedan komma på att ni glömt den när ni kommer hem? Då är ni precis som jag och därför ska ni få detta utmärkta julklappstips: Köp flerpack med laddare. Sådant finns, och säljs till bra pris om man vet var man ska leta. Ni kan ha en laddare i sovrummet, en i vardagsrummet, en på jobbet och en på.. Gymmet? Var som helst, det är min poäng. Detta kommer att vara det bästa beslutet ni tagit. I alla fall ett av de bästa. Det är mitt julklappstips till er, go’ vänner.

 

Dagens julklappstips 2 – Rullskridskor

 

Den såg ni inte komma, eller hur? Vet ni vad jag insåg förra sommaren – jag insåg att det är förjävla härligt att glassa omkring på ett par rullskridskor. Mitt andra julklappstips för dagen ska därför handla om det. Köp ett par schyssta rullskor i jul. Inte för att personen i fråga kan använda dem nu men när våren gör sitt intåg: Då smäller det. Ut på gatorna och glid omkring. Skippa kollektivtrafik eller livsfarliga sparkcyklar. Allt du behöver är du själv och dina fötter.

 

Dagens julklappstips 3 – Pulsklocka

 

Jag har just tagit upp träningen igen. Detta julklappstips riktar sig därför, på sätt och vis, bara till folk som är i samma position som jag själv. Det är icke desto mindre ett himla bra tips. Det har motiverat mig till att träna både hårdare, under längre tid och oftare. Det måste väl ändå kunna klassas som en bra motivator, eller hur?

 

Vill ni ha fler julklappstips? Jag delar gärna med mig och har många på lager!