Frågor och svar om trädgårdsskötsel StockholmNyfikna har ni varit. Det är visserligen inget unikt för er på något sätt. Ända sedan jag startade den här bloggen för snart 7 år sedan har frågorna haglat in. Särskilt stort intresse visar ni för ämnen som handlar om min person/om mitt privatliv. Detta kan jag förstå. Jag läser själv en hel massa bloggar och jag tenderar att gravitera till dessa teman också.

 

Senast i raden av teman om mitt privatliv handlar om min hobbyverksamhet inom trädgårdsskötsel i Stockholm. Här har frågorna och intresset gått varmt. Vissa av er har själva varit sugna på att anlita mig för trädgårdsskötsel i Stockholm. Andra är nyfikna på mitt liv i Stockholm och hur det kommer sig att jag börjat syssla med just trädgårdsskötsel. Ja, och sedan har vissa frågor förstås handlat om ytterligare saker. Jag tänker nu att jag ska hugga tag i några av de frågor ni ställt om trädgårdsskötsel i Stockholm. Alla hinns säkerligen inte med denna gång men jag återkommer nästa vecka med svar på fler.

 

Hur hamnade du inom trädgårdsskötsel i Stockholm?

 

Ja, det där är en lite rolig berättelse faktiskt. Eller ja, jag tycker att det är lite småintressant i alla fall. Jag fick nämligen jobbet efter att ha gått en promenad. Jag spatserade nere i Sköndal, Stockholm och gick förbi några som sysslade med just trädgårdsskötsel. Jag tittade en stund innan jag gick fram och hejade. Vi pratade om vädret och att det minsann såg ut som att det var oerhört skönt att jobba med det där just då. En tidig vårdag, precis som nu. Killarna och tjejerna jag talade med frågade om jag hade någon erfarenhet. Jag svarade att det bara var på hobbynivå. De frågade om jag ville hjälpa till och det tackade jag ja till. Det var mitt första uppdrag inom trädgårdsskötsel i Stockholm. Sedan gick det ju som det gick. Jag startade egen firma ungefär 3 månader senare.

 

Sysslar du verkligen fortfarande med trädgårdsskötsel i Stockholm?

 

Många tror nog att den här bloggen tar mer tid från mig än den gör. Trädgårdsskötsel i Stockholm är en hobby precis på samma sätt som detta, mitt skrivande, är. Jag hinner med båda och en hel massa andra saker. Så ja, jag sysslar absolut med trädgårdsskötsel i Stockholm fortfarande.

 

Saknar du svar på dina frågor? Det kan handla om mitt liv i Stockholm, min trädgårdsskötsel eller om något helt annat. Ställ dem i kommentarsfältet så besvaras dem snarast!